Sgt. Baker

Av | 20. januar 2019

Et av mine favorittband er amerikanske Primus. Kjenner du ikke til dem, har du kanskje sett tegnefilmserien «South Park«? Der er det Primus som har åpningslåta. Vel,

Frontfigur, bassist og vokalist i Primus er Les Claypool. Jeg skal på ingen som helst måte sammenlikne meg med han, bortsett fra at vi begge eier minst én bass. Claypool er kjent for sin spesielle spillestil og det er vel ikke feil å si at han er i verdensklasse. Det er ikke jeg. Men det hindrer meg ikke i å lage min egen versjon av låta Sgt. Baker.

Der hvor Primus banker i vei med fet bass, gitar og trommer har jeg gjort ting betydelig mer laid back. Når jeg hører på låta igjen i dag merker jeg at det går bittelitt for tregt. Jeg kunne med fordel ha speeda bittelitt opp.

Innspillingen er gjort i mai 2017 og jeg antar at mye ble spilt rett inn – rett og slett for å få låta raskt ut på www. Det er en av mine største svakheter – ser man bort fra manglende instrumentalistferdigheter. Jeg er for utålmodig. Jeg vil dere skal høre hva jeg har gjort fortest mulig. Jeg trenger ikke flinke meg – bare spille og dele! Vel – etterhvert som jeg presenterer nyere innspillinger så vil dere høre at jeg blir bedre på å ta meg tid til flere takes og flinkere med mixing og mastering.

Vel – her er min egne versjon av Primus – Sgt. Baker. Legg gjerne igjen kommentarer, gode som dårlige.


Liked it? Take a second to support Han Jøran on Patreon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *