Kreativ tørke

Av | 14. mars 2019
mens man venter på kreativiteten…

Jeg har altså en 5-6 låter som jeg jobber med for tiden. Et par av disse har jeg holdt på med i over ett år – ikke fordi jeg er så jævlig pirkete, men fordi jeg har vært inne i et alt for langt depresjonsvaccuum. Motivasjon, lyst, kreativitet – alt blir påvirket av dette. Tanken om å skrive om nettopp dette har jo slått meg, men jeg har gjort det før – og det blir så vannvittig klissete og blæh! Så skal teksten(e) bli mindre «blæh», da må man bare vente til ordene kommer. Noe de sikkert gjør.

Struktur

For å kanskje gjøre det kreative livet lettere, prøver jeg nå å konsentrere meg om én låt – ikke fire på samme tid. Få ferdig den ene sangen og så gå videre til neste. Men, noe som ofte skjer er at jeg plutselig sitter med en mulig ny låt, og da må jeg spille inn det lille jeg har, til senere – eller så glemmer jeg.

Glemsel er en del av PTSD – så det er viktig å skrive ned ting. Kalenderen på telefonen/PC burde jo vært mye brukt, men… glemmer å skrive opp ting der 😀

Vel, ned å hente kaffe og så fortsette! Det er deilig å komme i dette moduset, for musikkproduksjonen tar fokuset vekk fra det negative. Det gjenspeiler seg i resten av dagen også. Såe.. musikk er terapi!

Liked it? Take a second to support Han Jøran on Patreon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *