Riding The Storm

Av | 12. april 2018

Jeg er veldig, skal ikke si «kresen», men heller «forsiktig» når det gjelder å skrive tekster. Med det mener jeg at jeg er veldig redd for å kjøre meg fast i klisjéer og teite rim. Samtidig, så er det ikke til å unngå at det sniker seg inn noe slike. Da jeg skrev «Riding the storm» hadde jeg, som jeg vanligvis har, melodien klar først. Teksten her er et speil av min diagnose, PTSD. Den har jeg fått etter å ha tjenestegjort for Forsvaret ute i verden. Musikken er min måte å takle og bearbeide PTSD på. Og det funker!

Vel, tilbake til «Riding The Storm». Spilt inn i februar/mars 2017. Når jeg spiller inn denne sangen her i mitt hjemmestudio «Morfarhagen Studios» (oppkalt etter navnet på tomta) så er jeg mest fokusert på å få låta ferdig og publisert, så ærlig skal jeg være. Jeg har ikke lært meg mitt DAW –  Logic Pro X godt nok ennå. Minste motstands vei, lizzm!

Jeg har brukt EZDrummer2 her. Jeg bruker trommene til EZDrummer2 på alle låtene mine. Enten ferdigprogramerte trommer fra Toontrack eller at jeg programmerer selv. Eller en combo. Jeg har også et lite V-Drums sett som jeg ved et par anledninger har brukt. SIden det er ett år siden jeg spilte inn denne sangen, husker jeg ikke veldig godt detaljene. Men jeg vet dette: låta går alt for sakte! Hadde jeg ikke hatt så fryktelig hastverk med å få låta ut i verden, hadde jeg kanskje hørt at Her må bpm opp!

Liked it? Take a second to support Han Jøran on Patreon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *